Fytotherapie producten

Bioradix is een Belgische fabrikant van hoogwaardige natuurlijke voedingssupplementen. Een lange traditie staat garant voor unieke, wetenschappelijk onderbouwde en veilige producten.

Bioradix legt zich toe op kwaliteitsvolle plantenextracten, koudgeperste oliën in plantaardige capsules, nutraceuticals, en bio-actieve verzorgingsproducten. Meer dan 30 jaar ervaring samen met eeuwenoude tradities en hedendaagse wetenschappelijke kennis vormen de basis van onze productenportfolio. Een team van experten staat borg voor een voortdurende evolutie. Onafhankelijke labo’s onderwerpen onze producten regelmatig aan strenge controles.  Daarenboven beschikt Bioradix over een autocontrolesysteem dat door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) gevalideerd werd.

Zo verzekert Bioradix zich continu van de betrouwbaarheid en de veiligheid van het assortiment.

Ook Energetica Natura is een Belgische fabrikant waar wij al 15 jaar mee samenwerken om tot een nog beter resultaat te komen voor het welzijn van onze klanten.

Energetica Natura staat voor de oerenergie die in alle levende dingen (planten, mensen, dieren) aanwezig is. Alle producten worden geproduceerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en processen met als doel dezelfde oerenergie die in kwalitatieve grondstoffen aanwezig is te behouden. Op deze manier krijgt men producten die bulken van de biochemische activiteit en energie, producten die goed opneembaar en weinig belastend zijn en een echte werking in het lichaam uitoefenen.