Kinesitherapie

Algemene kiné zoals revalidatie na breuken, verstuikingen of operaties, ontstekingen,,…
Specialisaties:
Chronische of acute rug-en nekklachten
Stress-gerelateerde aandoeningen zoals spanningshoofdpijn, migraine of burn-out.
Maag en darmklachten of voedingsintolleranties
Ademhalingskiné
MTC-taping
Dit is een tapingmethode waar men gebruikt maakt van Cure-tape. Cure-tape komt qua elasticiteit en gewicht overeen met de menselijke huid. Er wordt dan ook gebruik gemaakt van de elasticiteit van de huid, waardoor de tape een soort liftende werking heeft op de opperhuid.
Hierdoor ontstaat een onmiddellijke drukvermindering, waardoor de bloedcirculatie en de lymfeafvoer weer worden hersteld. De druk op de pijnreceptoren neemt af en de ervaren pijn vermindert onmiddellijk. Door gebruik te maken van verschillende tapetechnieken, kunnen diverse effecten bereikt worden. Een belangrijk effect is het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het wordt gebruikt bij blessures, reduceren van ontstekingen of vochtophopingen, houdingscorrecties, klachten door overbelasting (tennis of golfelleboog) of rug- en nekpijn.
Manuele lymfedrainage (benen of na borstamputatie) ook lymfamat toestel (gymna)
Lymfedrainage ad modum Vodder is een zachte massagevorm die tot doel heeft het lymfestelsel te stimuleren. Deze stimulatie is noodzakelijk om het teveel aan vocht (zowel zichtbaar als onzichtbaar) sneller en beter via de lymfebanen af te voeren.
CVS en fybromyalgie
Littekenbehandelingen (endermologie) ook na brandwonden